Τσίπουρο “Το Δεκαράκι”, ένα τσίπουρο που γεννήθηκε στον Τύρναβο και παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι. Είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου...
Εκρηκτικά αρώματα τριαντάφυλλου, που σε συνεπαίρνουν με την αφαίρεση του φελλού. Σπάνιο, ελαφρύ και εκπληκτικά μοντέρνο κρασί, που διακρίνεται. Αυτός ο λευκός οίνος παράγεται από ερυθρά σταφύλια της ποικιλίας Μαύρου Μοσχάτου Τυρνάβου με τη μέθοδο blanc de noir. Η καινοτόμα αυτή έκφραση της ποικιλίας..
Το Τσίπουρο Χωρίς Γλυκάνισο είναι το πρωτογενές απόσταγμα των στεμφύλων της ποικιλίας μαύρο Μοσχάτο Τυρνάβου.Τα πρώτα κλάσματα της απόσταξης, (κεφαλές) και τα τελευταία (ουρές), απομακρύνονται. Το κυρίως σώμα (καρδιά), επαναποστάζεται αργά σε χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι το απόσταγμα διατηρεί ..
Ένα λευκό, ημίξηρο, ημιαφρώδες κρασί από την ποικιλία μοσχάτο Τυρνάβου.Εντυπωσιακό χρυσοκίτρινο χρώμα, κομψή γλυκύτητα φρεσκοτρυγημένου μελιού και εκρηκτικά αρώματα τριαντάφυλλου και κίτρινων φρούτων απελευθερώνονται μέσα από δροσιστικές φυσαλίδες που χαϊδεύουν ευχάριστα τον ουρανίσκο.Μπορεί να κατα..
Ξεχωριστό ροζέ κρασί από επιλεγμένα αμπελοτόπια της ποικιλίας Μοσχάτο ΜαύροΤυρνάβου με έντονο άρωμα τριαντάφυλλου και ντελικάτο χρώμα του ροζ της Προβηγκίας. . Την ίδια στιγμή στη γεύση είναι ζωηρό, φρουτώδες, ελαφρύ και μαλακό στο στόμα με ευχάριστη επίγευση διαρκείας που σε απογειώνει...
Τσίπουρο “Το Δεκαράκι”, ένα τσίπουρο που γεννήθηκε στον Τύρναβο και παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι. Είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου...