Μενού
Το Καλάθι σας

Η παραγγελία σας σε 1 ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ !!Μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2130416716 και εντός Αττικής.

Πολιτική Επιστροφών

Η Cava Κatsoni σας προσφέρει για αγορά προϊόντα που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη ποιότητά τους, την καλή σχέση τιμής-ποιότητας, την τυπικότητά τους (δηλαδή να εκφράζουν στο μέγιστο τα οργανοληπτικά και τυπικά ποιοτικά κριτήρια του παραγωγού και της περιοχής απ’ όπου προέρχονται) και φυσικά, όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης ώστε να τα παραλαμβάνετε άριστα συντηρημένα.

Παραταύτα, μπορεί να υπάρξει περίπτωση να επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε περιπτώσεις όπου το προϊόν είναι χαλασμένο ή εμφανίζει αλλοιώσεις / είναι ελαττωματικό, χωρίς κανένα περιορισμό. Η επιστροφή μπορεί να γίνει εφ' όσον το πρόβλημα διαπιστωθεί από εσάς και μας πληροφορήσετε σχετικά, εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.


Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα στο [email protected] ή και τηλεφωνικά στο 2130416716 για το πρόβλημα που παρατηρήσατε. Θα πρέπει να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό της παραγγελίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασης να μας επιστραφεί, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, το εν λόγω προϊόν ώστε να ενημερωθεί κι ο παραγωγός για το ελάττωμα. Η αντικατάστασή του γίνεται μετά την παραλαβή του «ελαττωματικού» από την Cava Katsoni.


Επιστροφή Χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων.

Η Cava Katsoni δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.

H επιστροφή χρήματων θα πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Δεχόμαστε την ακύρωση μιας παραγγελίας αδαπάνως για τον πελάτη εφόσον η παραγγελία ακυρωθεί πριν από την αποστολή της. Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί παραγγελία και πριν την παράδοσή της, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνον με τα σχετικά έξοδα μεταφοράς. Η επιβάρυνση αυτή ισχύει και σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που, για οποιονδήποτε λόγο, αποστέλλεται στον πελάτη χωρίς επιβάρυνση αποστολής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το δώρο που παραλάβατε μέσω του καταστήματός μας, η αλλαγή γίνεται δεκτή μόνο για προϊόντα της κατηγορίας κρασιών(όχι ποτών) και μόνο για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα. Επιστροφή χρημάτων δεν υποστηρίζεται.


Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.