Παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια και ωριμάζει για πάνω από 18 μήνες σε βαρέλια από ξύλο βελανιδιάς. Μια grappa που είναι λεία και αρωματική, με υπαινιγμούς βανίλιας και κόκκινου φρούτου με κρυστάλλινη και γεμάτη φινέτσα γεύση...
Απαλή απόσταξη των λεπτών οινολασπών από πολλές διαφορετικές ποικιλίες όπως η Μαλαγουζιά, το Sauvignon Blanc, το Ασύρτικο, το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο...
Το μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής από την ποικιλία Μούχταρο είναι η ναυαρχίδα του Αποστακτηρίου Lost Lake.
Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα, με τη ζύμωση και απόσταξη ολόκληρων των σταφυλιών Μούχταρου. Τα σταφύλια δεν πιέζονται, ώστε ο χυμός να εκφράσει τον χαρακτήρα της ποικιλίας...
Φτιάχνεται από στέμφυλα του αμπελώνα στο Μετόχι της Χρωμίτσας του Αγίου Όρους. Έχει μύτη με απαλά φρουτώδη αρώματα, πικάντικο, αλλά απαλό στόμα, με ελαφριά γλύκα στην επίγευση και με καλή διάρκεια...
Αρωματισμένο τσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη με γλυκάνισο και βότανα από τα βουνά του Πηλίου. Συνοδεύει παραδοσιακούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα...
Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Με άρωμα ιστορίας Μαγνησία, τόπος ξακουστός όχι μόνο για τη φυσική ομορφιά του, αλλά και για την εκλεκτή ποιότητα του τοπικού τσίπουρου. Η τοπική παράδοση και η ιστορία της απόσταξής του, πηγαίνουν πίσω στα 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη Νέ..
Ισορροπημένο και διαυγές. Πρόκειται για ένα τσίπουρο με σώμα πλούσιο και μαλακό, έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα έντονη επίγευση σταφυλιού. Απολαύστε το σκέτο ή με πάγο με τη συνοδεία μεζέδων...
Ισορροπημένο και διαυγές. Πρόκειται για ένα τσίπουρο με σώμα πλούσιο και μαλακό, έντονα φρουτώδη χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα έντονη επίγευση σταφυλιού. Απολαύστε το σκέτο ή με πάγο με τη συνοδεία μεζέδων...
Τσίπουρο “Το Δεκαράκι”, ένα τσίπουρο που γεννήθηκε στον Τύρναβο και παράγεται μόνο από Μοσχάτο σταφύλι. Είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου...
Γέννημα διπλής απόσταξης στεμφύλων Μοσχάτου, που καλλιεργούνται βιολογικά στο ηφαιστιογενές έδαφος της Λήμνου και παντρεύονται αρμονικά με το γλυκάνισο, με βάση μια οικογενειακή συνταγή που επιζεί εδώ και τέσσερις γενιές. Το απολαμβάνετε σκέτο ή συντροφιά με όλους τους Λημνιούς μεζέδες, τυριά ή θαλα..
Τσίπουρο διπλής απόσταξης από στέμφυλα σταφυλής, 100% από την ποικιλία Ντεμπίνα. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε 700 μέτρα υψόμετρο περίπου. Ο τρύγος γίνεται από τα μέσα Σεπτεμβρίου έω τα μέσα Οκτωβρίου. Η σταφυλομάζα μετά τη διαδικασία της ζύμωσης τοποθετείται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες κι ακολο..
To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις...
To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις...
Τσίπουρο το οποίο παίρνει το όνομα καθώς και τα γευστικά χαρακτηριστικά του από την ποικιλία Μοσχάτο Αμβούργου ή κατά πολλούς Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου και αποστάζεται σε μικρά χάλκινα καζάνια στην καρδιά του Τυρνάβου...
Η εταιρία Μπαμπατζίμ ιδρύθηκε το 1875 στην Κωνσταντινούπολη και με τη Μικρασιατική καταστροφή η οικογένεια εγκαταστάθηκε στη Μακεδονία συνεχ’ίζοντας την τέχνη των αποστάξεων. Από το 1971, ο συνεχιστής της παράδοσης, εγγονός, Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, ιδρύει οινοποιείο και αποσταγματοποιίo στις πανέ..
Κρυστάλλινο απόσταγμα με πλούσιο αρωματικό μπουκέτο, με νύξεις μπαχαρικά, μήλο, αχλάδι και σταφύλι, που διαρκούν και στο στόμα, με την ξεχωριστή και λεπτή του γεύση...
Εκλεκτό απόσταγμα που έχει κάνει τον Τύρναβο γνωστό στα πέρατα του κόσμου. Ένα κορυφαίο τσίπουρο, από την εξαιρετική ποικιλία σταφυλιών Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, που αναδύει αρώματα λουλουδιών και κυρίως τριαντάφυλλου, χαρακτηριστικό αυτής της μοναδικής τοπικής ποικιλίας...
H κοσμοπολίτικη γαλλική ποικιλία Syrah μας χαρίζει απλόχερα τα ντελικάτα αρώματα της, ένταση και ζεστασιά, είναι γνωστό άλλωστε πως εγκληματίστηκε άψογα στα θερμά κλίματα της Κρήτης. Στο στόμα είναι φινετσάτη και αναδεικνύει γήινα αρώματα, μαζί με πικάντικες και μπαχαρώδεις νότες, βελούδινη και στρο..
Η Τσικουδιά 35Ν είναι πολυποικιλιακή ρακή που παράγεται από ποικιλίες σταφυλιών με έντονη προσωπικότητα και γευστικά χαρακτηριστικά που καλλιεργούνται στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Έχει γήινο, απαλό άρωμα και επίγευση που διαρκεί...
Παραδοσιακή Κρητική Τσικουδιά που παράγεται στη Μονή Τοπλού στη Σητεία Κρήτης από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας. Το ξεχωριστό αυτό ποτό παρασκευάζεται με την αρχαία μέθοδο απόσταξης, διατηρώντας όλα τα περίπλοκα αρώματα και τις γεύσεις του σταφυλιού...