Ένα μακράς παλαίωσης απόσταγμα, με το νεότερο συστατικό στο χαρμάνι του να έχει ωριμάσει για 5 χρόνια σε Γαλλικά και Αμερικάνικα βαρέλια που είχαν πρωτύτερα φιλοξενήσει κόκκινο κρασί και Vinsanto. Το φινίρισμα είναι συγκλονιστικό, η μακρόχρονη ωρίμαση προσδίδει αρώματα αποξηραμένων φρούτων και πολύπ..
Ένα δυσεύρετο και μοναδικό παλαιωμένο απόσταγμα από υπερώριμα σταφύλια Sauvignon Blanc που προορίζεται να χαρίσει δυνατές συγκινήσεις! Έχει λαμπερό χρώμα του παλιού χρυσού. Σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων που παραπέμπουν τόσο στην ποικιλία σταφυλιού, με νότες ξερών φρούτων, όσο και στην παλαίωση, με την β..
Τσίπουρο Old Spirit από το Συνεταιρισμό Τυρνάβου, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Το ιδιαίτερο αυτό ποτό είναι προϊόν πολλαπλής απόσταξης που διατηρεί τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου...
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με χαρακτήρα μαλακό και ισορροπημένο...
Τσίπουρο Παλαιωμένο Προιόν διπλής απόσταξης σε παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα. Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον ένα χρόνο. Η σταφυλομάζα μετά τη διαδικασία της ζύμωσης τοποθετείται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες κι ακολουθεί αργή διπλή απόσταξη σε ήπια θερμοκρασία. Κατά τη διαδικασία της ..
Το Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση, είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα στεμφύλων μοσχάτου που ωρίμασε σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Η παραμονή του αποστάγματος στα βαρέλια, διαρκεί από 18 – 24 μήνες. Η διαδικασία της παλαίωσης αλλάζει το χαρακτήρα του τσίπουρου, δίνοντάς του πιο φίνα αρώματα, πιο ..
Το παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος, είναι ένα ξεχωριστό ποτό, αποτέλεσμα τριπλής απόσταξης που δημιουργήθηκε με φροντίδα και μεράκι σε περιορισμένο αριθμό φιαλών...
Το παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος, είναι ένα ξεχωριστό ποτό, αποτέλεσμα τριπλής απόσταξης που δημιουργήθηκε με φροντίδα και μεράκι σε περιορισμένο αριθμό φιαλών...
Το Manifesto Greco είναι ένα ελληνικό ποτό φυσικής απόσταξης, από στέμφυλα σταφυλιών από Θεσσαλικούς αμπελώνες. Η παραδοσιακά πολλαπλή απόσταξή του, η παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλια και το επιλεγμένο χαρμάνι των διαφορετικών ετών και βαρελιών, οδηγούν στη δημιουργία ενός ποτού με απαλή γεύση και επί..
Φωτεινό κίτρινο χρώμα και ήπιας έντασης αρώματα, σε ένα κλασάτο απόσταγμα με στρογγυλό σύνολο από βανίλια, ξύλο, καραμέλα και αποχρώσεις ροδάκινου. Στόμα αρμονικό, με ισορροπημένη γλύκα και μπαχαρικά αρώματα...
Είναι η καρδιά των καλύτερων κρητικών σταφυλιών, από επιλεγμένους αμπελώνες του νησιού. Παράγεται με τη μέθοδο της ασυνεχούς απόσταξης σε χάλκινο κλασματικό άμβυκα. Παλαιωμένη τσικουδιά από καρδιά φίνου αποστάγματος, που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, αποκτώντας έντονο άρωμα ξηρών καρπών, αποξηραμένων ..
Μονοποικιλιακό, παλαιωμένο τσίπουρο της οικογένειας Σπυρόπουλου. Έχει ξεκουραστεί σε μια συλλογή αμερικάνικων και γαλλικών βαρελιών για 22 μήνες καθώς και άλλους 12 μήνες στη δεξαμενή, προσδίδοντας ένα πλούσιο άρωμα και γεμάτο σώμα...
Η Χρυσή Βίδρα παράγεται από στέμφυλα της ποικιλίας Ντεμπίνα της Ηπείρου. Πρόκειται για ένα παλαιωμένο τσίπουρο που είναι προϊόν αργής απόσταξης με ατμό σε χάλκινους άμβυκες και στη συνέχεια παλαιώνεται για 24 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Έχει χρώμα καραμελί με χρυσαφί ανταύγειες, πλούσια αρώματα..
Η Lost Lake Distillery δημιουργεί το παλαιωμένο τσίπουρο Last Battle 1829. To 1829 αναφέρεται στην <<Μάχη της Πέτρας>>, την τελευταία πολεμική συμπλοκή της Ελληνικής Επανάστασης που ξεκίνησε το 1821 και που πραγματοποιήθηκε στην Βοιωτία. Το απόσταγμα παράγεται από τις ποικιλίες Ασύρτικο,..
Έμπνευση, σκέψη, μνήμη, λόγος, δημιουργικότητα. Όλα όσα είναι το μυαλό ή αλλιώς minte στη βλάχικη γλώσσα των προγόνων μας. Ηπειρώτικο, διπλής απόσταξης τσίπουρο της γηγενής ποικιλίας Debina, που παλαιώνει σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για τρία χρόνια...
Σπάνιο και φίνο παλαιωμένο απόσταγμα που κατάφερε να μεταμορφώσει ένα «ταπεινό» προϊόν της ελληνικής γης, σε ένα εξαίρετο «ποτό του κόσμου». Παράγεται από στέμφυλα της ποικιλίας μαύρου μοσχάτου, ωριμάζει αργά και παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια...