Ένα φίνο απόσταγμα τσικουδιάς συνδυασμένο με γνήσιο Κρητικό μέλι που δίνει ένα απολαυστικό ρακόμελο. Φτιάχνεται στο Ρέθυμνο Κρήτης με τσικουδιά 35Ν, αγνό μέλι από τους ορεινούς Κρητικούς μελισσόκηπους και τοπικά αρωματικά βότανα...
Ένα μακράς παλαίωσης απόσταγμα, με το νεότερο συστατικό στο χαρμάνι του να έχει ωριμάσει για 5 χρόνια σε Γαλλικά και Αμερικάνικα βαρέλια που είχαν πρωτύτερα φιλοξενήσει κόκκινο κρασί και Vinsanto. Το φινίρισμα είναι συγκλονιστικό, η μακρόχρονη ωρίμαση προσδίδει αρώματα αποξηραμένων φρούτων και πολύπ..
Παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια και ωριμάζει για πάνω από 18 μήνες σε βαρέλια από ξύλο βελανιδιάς. Μια grappa που είναι λεία και αρωματική, με υπαινιγμούς βανίλιας και κόκκινου φρούτου με κρυστάλλινη και γεμάτη φινέτσα γεύση...
Απαλή απόσταξη των λεπτών οινολασπών από πολλές διαφορετικές ποικιλίες όπως η Μαλαγουζιά, το Sauvignon Blanc, το Ασύρτικο, το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Αγιωργίτικο...
Το μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής από την ποικιλία Μούχταρο είναι η ναυαρχίδα του Αποστακτηρίου Lost Lake.
Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα, με τη ζύμωση και απόσταξη ολόκληρων των σταφυλιών Μούχταρου. Τα σταφύλια δεν πιέζονται, ώστε ο χυμός να εκφράσει τον χαρακτήρα της ποικιλίας...
Ένα δυσεύρετο και μοναδικό παλαιωμένο απόσταγμα από υπερώριμα σταφύλια Sauvignon Blanc που προορίζεται να χαρίσει δυνατές συγκινήσεις! Έχει λαμπερό χρώμα του παλιού χρυσού. Σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων που παραπέμπουν τόσο στην ποικιλία σταφυλιού, με νότες ξερών φρούτων, όσο και στην παλαίωση, με την β..
Τσίπουρο Old Spirit από το Συνεταιρισμό Τυρνάβου, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Το ιδιαίτερο αυτό ποτό είναι προϊόν πολλαπλής απόσταξης που διατηρεί τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου...
Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούν..
Eνα εξαιρετικό απόσταγμα, με την ιεροτελεστία μιας παλιάς οικογενειακής συνταγής, που ανακαλύψαμε και την κάναμε χρυσή . Η πρόσμιξη πολλών καρπών στην απόσταξη όπως αστεροειδή γλυκάνισο , μάραθο , γλυκάνισο , κάρδαμο , κόλιανδρο , μαστίχα Χίου προσδίδει αυτή την γλυκύτητα που χρειάζεται στο τελικό π..
Tο 1892 o Γιώργος Σπέντζας στην Πέργαμο της Μικράς Ασίας αποκτά τη γνώση της απόσταξης. Γνώση η οποία μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά. Σήμερα το Ouzo VETO συνεχίζει να κατακτά τους λάτρεις του ούζου με το θαλασσινό του χαρακτήρα, το πυκνό του σώμα και το πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρ..
Το σπάνιο αυτό ούζο έχει αποσταχθεί με τον πιο μυροβόλο γλυκάνισο της Μυτιλήνης, που βρίσκεται σπαρμένος στα γλυκανισοτόπια του Λισβορίου. Η απόσταξή του γίνεται αποκλειστικά στις αρχές του φθινοπώρου όταν τα αρώματα του γλυκάνισου βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ένα ούζο υψηλόβαθμο, βασισμένο στην..
Φτιάχνεται από στέμφυλα του αμπελώνα στο Μετόχι της Χρωμίτσας του Αγίου Όρους. Έχει μύτη με απαλά φρουτώδη αρώματα, πικάντικο, αλλά απαλό στόμα, με ελαφριά γλύκα στην επίγευση και με καλή διάρκεια...
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με χαρακτήρα μαλακό και ισορροπημένο...
Αρωματισμένο τσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη με γλυκάνισο και βότανα από τα βουνά του Πηλίου. Συνοδεύει παραδοσιακούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα...
Το ΤΣΙΠΟΥΡΟ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Με άρωμα ιστορίας Μαγνησία, τόπος ξακουστός όχι μόνο για τη φυσική ομορφιά του, αλλά και για την εκλεκτή ποιότητα του τοπικού τσίπουρου. Η τοπική παράδοση και η ιστορία της απόσταξής του, πηγαίνουν πίσω στα 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη Νέ..
Με στόχο την απόλυτη γευστική απόλαυση και την αίσθηση της κλασικής ελληνικής ομορφιάς, γεννήθηκε το 1962 το Ούζο Αφροδίτη. Το γυάλινο κορμί της θεάς της ομορφιάς φιλοξενεί την απέριττη απαλότητα του διαχρονικού, την πολύχρονη πείρα και το πάθος της οικογένειας Βαρβαγιάννη. Το σπάνιο αυτό ούζο, που ..
Το 1950, μια νέα γεύση αποστάχθηκε, ειδικά φτιαγμένη για τους λάτρεις του Ούζου Βαρβαγιάννη. Το Ούζο Εύζων είναι ένα παραδοσιακό απεριτίφ, που παράγεται στους 47% Vol. Το κυρίαρχο άρωμα του γλυκάνισου στο Ούζο Εύζων θυμίζει ευωδιαστό αγρό της ελληνικής φύσης, ενώ η ρωμαλέα γεύση του φέρνει στον νου ..
Το Ούζο Βαρβαγιάννη είναι 100% γνήσιο προϊόν απόσταξης γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει προσθήκη τεχνητών αρωμάτων ή αιθέριων ελαίων εκ των υστέρων, αλλά ότι είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν. Παράγεται στο Πλωμάρι της Λέσβου από την πέμπτη γενιά της οικογένειας Βαρβαγ..
Ένα εξαιρετικό ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου...