Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούν..
Eνα εξαιρετικό απόσταγμα, με την ιεροτελεστία μιας παλιάς οικογενειακής συνταγής, που ανακαλύψαμε και την κάναμε χρυσή . Η πρόσμιξη πολλών καρπών στην απόσταξη όπως αστεροειδή γλυκάνισο , μάραθο , γλυκάνισο , κάρδαμο , κόλιανδρο , μαστίχα Χίου προσδίδει αυτή την γλυκύτητα που χρειάζεται στο τελικό π..
Tο 1892 o Γιώργος Σπέντζας στην Πέργαμο της Μικράς Ασίας αποκτά τη γνώση της απόσταξης. Γνώση η οποία μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά. Σήμερα το Ouzo VETO συνεχίζει να κατακτά τους λάτρεις του ούζου με το θαλασσινό του χαρακτήρα, το πυκνό του σώμα και το πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρ..
Το σπάνιο αυτό ούζο έχει αποσταχθεί με τον πιο μυροβόλο γλυκάνισο της Μυτιλήνης, που βρίσκεται σπαρμένος στα γλυκανισοτόπια του Λισβορίου. Η απόσταξή του γίνεται αποκλειστικά στις αρχές του φθινοπώρου όταν τα αρώματα του γλυκάνισου βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ένα ούζο υψηλόβαθμο, βασισμένο στην..
Με στόχο την απόλυτη γευστική απόλαυση και την αίσθηση της κλασικής ελληνικής ομορφιάς, γεννήθηκε το 1962 το Ούζο Αφροδίτη. Το γυάλινο κορμί της θεάς της ομορφιάς φιλοξενεί την απέριττη απαλότητα του διαχρονικού, την πολύχρονη πείρα και το πάθος της οικογένειας Βαρβαγιάννη. Το σπάνιο αυτό ούζο, που ..
Το 1950, μια νέα γεύση αποστάχθηκε, ειδικά φτιαγμένη για τους λάτρεις του Ούζου Βαρβαγιάννη. Το Ούζο Εύζων είναι ένα παραδοσιακό απεριτίφ, που παράγεται στους 47% Vol. Το κυρίαρχο άρωμα του γλυκάνισου στο Ούζο Εύζων θυμίζει ευωδιαστό αγρό της ελληνικής φύσης, ενώ η ρωμαλέα γεύση του φέρνει στον νου ..
Το Ούζο Βαρβαγιάννη είναι 100% γνήσιο προϊόν απόσταξης γλυκάνισου και αρωματικών φυτών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει προσθήκη τεχνητών αρωμάτων ή αιθέριων ελαίων εκ των υστέρων, αλλά ότι είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν. Παράγεται στο Πλωμάρι της Λέσβου από την πέμπτη γενιά της οικογένειας Βαρβαγ..
Ένα εξαιρετικό ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι. Τηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη δημιούργησε το 1997 ένα νέο, απαλό ούζο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου...
Το Ούζο Βαρβαγιάννη είναι 100% γνήσιο προϊόν απόσταξης γλυκάνισου και αρωματικών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει προσθήκη τεχνητών αρωμάτων ή αιθέριων ελαίων εκ των υστέρων, αλλά ότι είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν. Παράγεται στο Πλωμάρι της Λέσβου από την πέμπτη γενιά της οικογένειας Βαρβαγιάννη ..
Η Μυτιλήνη στο ποτήρι σας ... Ελαφρύ και ευχάριστο ούζο, με διακριτικά αρώματα γλυκάνισου, πινελιές μαστίχας και νότες λουλουδιών. Ορεκτικό ούζο, πίνεται με προσθήκη κατά βούληση νερού ή πάγου, που του προσθέτει πλούσιο γαλάκτωμα. Συνοδεύει ιδανικά ορεκτικούς μεζέδες, όπως ελιές ροπάδες, παστές σαρδ..
Η Μυτιλήνη στο ποτήρι σας ... Ελαφρύ και ευχάριστο ούζο, με διακριτικά αρώματα γλυκάνισου, πινελιές μαστίχας και νότες λουλουδιών. Ορεκτικό ούζο, πίνεται με προσθήκη κατά βούληση νερού ή πάγου, που του προσθέτει πλούσιο γαλάκτωμα. Συνοδεύει ιδανικά ορεκτικούς μεζέδες, όπως ελιές ροπάδες, παστές σαρδ..
Η Μυτιλήνη στο ποτήρι σας ... Ελαφρύ και ευχάριστο ούζο, με διακριτικά αρώματα γλυκάνισου, πινελιές μαστίχας και νότες λουλουδιών. Ορεκτικό ούζο, πίνεται με προσθήκη κατά βούληση νερού ή πάγου, που του προσθέτει πλούσιο γαλάκτωμα. Συνοδεύει ιδανικά ορεκτικούς μεζέδες, όπως ελιές ροπάδες, παστές σαρδ..
Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλ..
Το ούζο Matis είναι πλούσιο αρωματικά και μας δίνει μια καλή παλέτα αρωμάτων (πιπέρι, λεμόνι). Γλυκόπιοτο, μέτρια μαλακό και με έντονο γαλάκτωμα. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 39%. Το Ματίς διακρίνεται για την χαρακτηριστική ετικέτα με την τρύπα και τις εικόνες με τα κορίτσια μοντέλα εποχής του 70 που α..
Μελτέμι: νησί, θάλασσα, καλοκαιρινός αιγαιοπελαγίτικος άνεμος. Πλήρης αρμονία συστατικών, πρωτόγνωρη «αύρα» μυρωδικών φυτών που αναδεικνύουν τις ιδιότητές του.
Δοκιμάστε το ούζο «Μελτέμι» ως απεριτίφ σκέτο ή με πάγο και νερό ή ως long drink με πολύ πάγο και φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού...
Μελτέμι: νησί, θάλασσα, καλοκαιρινός αιγαιοπελαγίτικος άνεμος. Πλήρης αρμονία συστατικών, πρωτόγνωρη «αύρα» μυρωδικών φυτών που αναδεικνύουν τις ιδιότητές του.
Δοκιμάστε το ούζο «Μελτέμι» ως απεριτίφ σκέτο ή με πάγο και νερό ή ως long drink με πολύ πάγο και φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού...
Aυτό που κάνει το ΟΥΖΟ ΜΙΝΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ μοναδικό, είναι οι 17 μυστικές συνταγές των δημιουργών του. Kαι τελικά.... ο συνδυασμός τους σε μία. Mια συνταγή, που διατηρείται αναλλοίωτη από τότε, και κρύβει μέσα της όλη τη γνώση και την εμπειρία των ποτοποιών...
Προϊόν αριστοτεχνικής απόσταξης σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, με την πατροπαράδοτη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν τον 19ο αιώνα οι Έλληνες ποτοποιοί στην Κωνσταντινούπολη.Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες προσδίδουν ένα θεσπέσιο λεπτό άρωμα και αξέχαστη επίγευση. Κατά την απόσταξη χρησιμοποιούνται ελληνι..
ωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα. Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων...