Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούν..
Eνα εξαιρετικό απόσταγμα, με την ιεροτελεστία μιας παλιάς οικογενειακής συνταγής, που ανακαλύψαμε και την κάναμε χρυσή . Η πρόσμιξη πολλών καρπών στην απόσταξη όπως αστεροειδή γλυκάνισο , μάραθο , γλυκάνισο , κάρδαμο , κόλιανδρο , μαστίχα Χίου προσδίδει αυτή την γλυκύτητα που χρειάζεται στο τελικό π..
Τα περίφημα μεσαιωνικά χωριά του νότιου τμήματος του νησιού της Χίου, με τα στενά δρομάκια, τις καμάρες και τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των σπιτιών τους διακοσμημένα με «ξύστα» είναι μοναδικά στην Ελλάδα. Μοναδικό είναι και το δάκρυ της μαστίχας που ευδοκιμεί αποκλειστικά σε αυτό το νησί. Απολαύ..
Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά παράγει ούζο, μπράντι και λικέρ, ακολουθώντας ευλαβικά την ίδια συνταγή εδώ και 3 γενιές: άριστες πρώτες ύλες, διπλή απόσταξη, μεράκι σε κάθε στάδιο της παραγωγής και υπομονή. Πολλή υπομονή. Με επιμέλεια και αγάπη, διαλέγονται και ελέγχονται τα υλικά που χρησιμοποιούν..
Η οικογένεια Πιλάβας παράγει ούζο από το 1940 στο αποστακτήριο της Πάτρας σύμφωνα με μια μυστική συνταγή χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, μεγάλη προσοχή και πολλή υπομονή. Αυτό το ούζο από τον Πιλάβας διατίθεται σε μπουκάλι αλουμινίου..
Το παραδοσιακό αχαϊκό ηδύποτο που παράγεται στην Πάτρα πάνω από έναν αιώνα. Συνδυάζει το άρωμα του γαρύφαλλου, της κανέλας και του μοσχοκάρυδου με τη γεύση των εκχυλισμάτων των καρπών της Μαυροδάφνης. Πίνεται τόσο μετά από γεύματα για τις χωνευτικές του ιδιότητες, όσο και το βράδυ, ως σφηνάκι ή σε c..
Όταν η παραδοσιακή συνταγή συνάντησε τις επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών……Τότε δημιουργήθηκε ένα τσίπουρο ξεχωριστό, με επιμονή και σχολαστικότητα από τη διαλογή, μέχρι την απόσταξη και την εμφιάλωση… Αυτό είναι το τσίπουρο Πιλαβάς που το αναζητούν επώνυμα, για την αυθεντική γεύση του και ..