Το νερό, το οινόπνευμα, το χιώτικο γλυκάνισο και διάφορα μυστικά υλικά, δίνουν στο ούζο «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» τη διακριτική του γεύση. Η απόσταξή του, ακόμα και σήμερα, διαρκεί 8 ώρες και γίνεται σε παραδοσιακά μπρούτζινα καζάνια. Το «ΚΑΖΑΝΙΣΤΟ» διακρίνεται από μια ευχάριστη επιθετικότητα που ισορροπεί την πλ..
Τσίπουρο το οποίο παίρνει το όνομα καθώς και τα γευστικά χαρακτηριστικά του από την ποικιλία Μοσχάτο Αμβούργου ή κατά πολλούς Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου και αποστάζεται σε μικρά χάλκινα καζάνια στην καρδιά του Τυρνάβου...