Tο 1892 o Γιώργος Σπέντζας στην Πέργαμο της Μικράς Ασίας αποκτά τη γνώση της απόσταξης. Γνώση η οποία μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά. Σήμερα το Ouzo VETO συνεχίζει να κατακτά τους λάτρεις του ούζου με το θαλασσινό του χαρακτήρα, το πυκνό του σώμα και το πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρ..
Το σπάνιο αυτό ούζο έχει αποσταχθεί με τον πιο μυροβόλο γλυκάνισο της Μυτιλήνης, που βρίσκεται σπαρμένος στα γλυκανισοτόπια του Λισβορίου. Η απόσταξή του γίνεται αποκλειστικά στις αρχές του φθινοπώρου όταν τα αρώματα του γλυκάνισου βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ένα ούζο υψηλόβαθμο, βασισμένο στην..