Συνοινοποίηση κρυοεκχύλιση και ζύμωση των ποικιλιών σε χαμηλή θερμοκρασία. Σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Δεύτερη αλκoολική ζύμωση σε αυτόκλειστες δεξαμενές (methode Charmat) κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες όπου ο αφρισμός παράγεται φυσικά. Ζωηρό, τριανταφυλλί χρώμα με έντονα και φρέσκα ..
Χρυσοκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Λεπτά, φρουτώδη αρώματα μήλου, αχλαδιού και κίτρου στη μύτη καθώς και άνθη εσπεριδοειδών. Πλούσιο και στρογγυλό στο στόμα, με ισορροπημένη οξύτητα και νύξεις λευκόσαρκου ροδάκινου...
Ένας φινετσάτος και νεανικός οίνος με το αρωματικό δυναμικό της ποικιλίας Ντεμπίνα που καλλιεργείται στην αμπελουργική ζώνη της Ζίτσας. Ο σχετικά χαμηλός αλκοολικός βαθμός και η χαρακτηριστική οξύτητα της ποικιλίας, την καθιστούν ιδανική για την παραγωγή αφρωδών και ημιαφρωδών οίνων. Έντονη φρεσκάδα..
Οίνος ερυθρός ημίγλυκος, αποτέλεσμα της αρμονικής συνύπαρξης των τοπικών ποικιλιών Βλάχικο και Μπεκάρι με το Αγιωργίτικο, που προσδίδουν ένα ενδιαφέρον μπουκέτο αρωμάτων στη μύτη και έντονη πολυπλοκότητα στο στόμα...
Οίνος ροζέ ημίξηρος αποτέλεσμα της συνοινοποίησης της ποικιλίας Βλάχικο, που καλλιεργείται στις λοφώδεις πλαγιές της Ζίτσας στην Ήπειρο με την ποικιλία Merlot. Ζωηρό και έντονο χρώμα ροδιού. Αρώματα κόκκινων φρούτων με νότες μπαχαρικών. Έντονη γεύση, διακριτική παρουσία τανινών, χαρακτηριστική οξύτη..