Ένας μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα πορτοκαλί, ημιαφρώδης και ημίξηρος οίνος, που εντυπωσιάζει χάρη στην ιδιαίτερη και απόλυτα παραδοσιακή οινοποίηση του. Παράγεται από τη λευκή γηγενή ποικιλία κρασοστάφυλων, τη Ντεμπίνα και μικρό ποσοστό από το ερυθρό Βλάχικο...
Η Χρυσή Βίδρα παράγεται από στέμφυλα της ποικιλίας Ντεμπίνα της Ηπείρου. Πρόκειται για ένα παλαιωμένο τσίπουρο που είναι προϊόν αργής απόσταξης με ατμό σε χάλκινους άμβυκες και στη συνέχεια παλαιώνεται για 24 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Έχει χρώμα καραμελί με χρυσαφί ανταύγειες, πλούσια αρώματα..