Απόχρωση πορφυρή με φωτεινές ανταύγειες. Ευχάριστα αρώματα κόκκινων φρούτων με χαρακτηριστικά βατόμουρου, φραγκοστάφυλου, κερασιού και φράουλας φέρνουν φρεσκάδα και φινέτσα. Η παλέτα ολοκληρώνεται με κομψές νύξεις βιολέτας, δέρματος και τη διακριτική παρουσία λευκού πιπεριού. Το στόμα γεμάτο και ζου..
Ένα πρωτότυπο χαρμάνι Μαλαγουζιάς-Ξινόμαυρου για μια επιλογή με υψηλά ποιοτικά standards στο καθημερινό τραπέζι σας. Είναι ένα κρασί με ανθικό χαρακτήρα, αρώματα λευκόσαρκου ροδάκινου και εσπεριδοειδών. Η επίγευση του είναι πολύ ευχάριστη. Συνοδεύει άριστα ριζότο λαχανικών, κολοκυθοκεφτέδες, χοιρινό..
Ιδιαίτερο και αντισυμβατικό ροζέ κρασί φαγητού. Ο Απόστολος Θυμιόπουλος πάει κόντρα στον κανόνα που λέει ότι τα ροζέ πρέπει να πίνονται μόνο φρέσκα, δημιουργώντας ένα ώριμο ροζέ από Ξινόμαυρο που κυκλοφορεί με περίπου δύο χρόνια στην πλάτη του. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσου..
Οι Αμπελώνες Θυμιόπουλος στον Τρίλοφο Ημαθίας μας παρουσιάζουν το Γη και Ουρανός. Ένα ερυθρό ξηρό κρασί από την ποικιλία Ξινόμαυρο, που πρέπει να δοκιμάσετε...
Το Βράνα Πέτρα είναι ένα αμπελοτόπι φυτεμένο πριν από 43 χρόνια σε μία αμφιθεατρική πλαγιά στην άκρη του χωριού του Τριλόφου, βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων σε εδάφη κυρίως ασβεστολιθικά, με παρουσία σχιστόλιθου και γρανίτη. Η συγκομιδή γίνεται χειρωνακτικά αρχές Οκτωβρίου, ένα ποσοστό (50%) ζυμών..
Οι Αμπελώνες Θυμιόπουλος στον Τρίλοφο Ημαθίας μας παρουσιάζουν το Γη και Ουρανός. Ένα ερυθρό ξηρό κρασί από την ποικιλία Ξινόμαυρο, που πρέπει να δοκιμάσετε...
Ο Καϊάφας είναι ένα αμπελοτόπι φυτεμένο πριν από 43 χρόνια δίπλα από το χωριό του Τρίλοφου, βρίσκεται σε υψόμετρο 180 μέτρων σε εδάφη ασβεστολιθικά. Η συγκομιδή γίνεται χειρωνακτικά τέλος Σεπτεμβρίου, ένα ποσοστό (20%) ζυμώνει σε ολόκληρα τσαμπιά (whole cluster) και η ζύμωση πραγματοποιείται με γηγε..