Τσίπουρο Παλαιωμένο Προιόν διπλής απόσταξης σε παραδοσιακό χάλκινο άμβυκα. Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον ένα χρόνο. Η σταφυλομάζα μετά τη διαδικασία της ζύμωσης τοποθετείται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες κι ακολουθεί αργή διπλή απόσταξη σε ήπια θερμοκρασία. Κατά τη διαδικασία της ..
Τσίπουρο διπλής απόσταξης από στέμφυλα σταφυλής, 100% από την ποικιλία Ντεμπίνα. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε 700 μέτρα υψόμετρο περίπου. Ο τρύγος γίνεται από τα μέσα Σεπτεμβρίου έω τα μέσα Οκτωβρίου. Η σταφυλομάζα μετά τη διαδικασία της ζύμωσης τοποθετείται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες κι ακολο..