"Μια ξηρή, κομψή και αλμυρή εκδοχή του Marlborough Sauvignon Blanc. Η συμπερίληψη του Semillon, η φυσική πρωτογενής και μερική δευτερογενής ζύμωση και η εκτεταμένη παλαίωση σε οινολάσπες σε δρυς βοήθησαν στη δημιουργία ενός Sauvignon Blanc που περιλαμβάνει ένα στυλ που είναι άτυπο της περιοχής. Ένα κρασί που επιδεικνύει μεγάλη ικανότητα παλαίωσης και πολυπλοκότητας. Τα ώριμα τροπικά φρούτα υποστηρίζονται από πολλά στρώματα υφής και ζωντανή οξύτητα στο τελείωμα.
Τέσσερα αγροτεμάχια φρούτων συλλέχθηκαν από τον βιοδυναμικό αμπελώνα μας, Raupo Creek. Τα σταφύλια πιέστηκαν και ο χυμός εγκαταστάθηκε όλη τη νύχτα φυσικά. Το επόμενο πρωί βασανιζόταν, μεταφέροντας ελαφριές οινολάσπες σε μια μικρή ανοξείδωτη δεξαμενή ή παλαιότερα γαλλικά δρύινα barriques και puncheons, όπου κάθε δέμα αναλάμβανε και ολοκλήρωνε τη ζύμωση φυσικά. Μετά από μια μακρά περίοδο ζύμωσης (8-16 εβδομάδες), κάθε δέμα ράφισε και συμπληρώθηκε με ένα επιπλέον τμήμα που πήγε στο barrique για παλαίωση και μια μικρή προσθήκη θείου. Τα αγροτεμάχια παρέμειναν σε οινολάσπες για 7 μήνες, στη συνέχεια αναμείχθηκαν, σταθεροποιήθηκαν και φιλτράρονταν. Ένα μικρό μέρος του Semillon (10%) περιλαμβάνεται στο μείγμα. Το τμήμα της ζύμωσης σε βαρέλι είναι 27% και η γήρανση είναι 47%. Δεν υπάρχει νέα δρυς σε αυτό το κρασί..
Ο πλούσιος σε άργιλο αμπελώνας Raupo Creek, που καλλιεργείται σύμφωνα με βιολογικές και βιοδυναμικές αρχές, βρίσκεται στο κέντρο της κοιλάδας Omaka. Αυτός ο αμπελώνας έχει μια ήπια βορειοδυτική όψη και απολαμβάνει ώρες υψηλής ηλιοφάνειας και ελάχιστη βροχή.