Από την ποικιλία Μαυρούδι Αραχώβης ένα ροζέ κρασί, κρυστάλλινης διαύγειας, με κοραλί χρώμα και έντονο αρωματικό μπουκέτο που φέρνει στο νου τριαντάφυλλα και ώριμα, ζουμερά ροδάκινα. Ισορροπημένο, με γεμάτη γεύση και τραγανή οξύτητα, είναι ιδανικό για απεριτίφ αλλά και με λαδερά...
Η Μαλαγουζιά είναι μία από τις πιο αρωματικές και φρουτώδης ποικιλίες του Ελληνικού αμπελώνα. Από την δεκαετία του ’70 καλλιεργείται σε όλη την επικράτεια του ελλαδικού χώρου και δίνει κρασιά υψηλόβαθμα και μέτριας οξύτητας. H Μαλαγουζιά του κτήματος Αργυρίου, φυτεμένη στους πρόποδες του Παρνασού, φ..